×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kappa Bar säkrar semifinalsplats i Elitserien: "FAN VAD JAG ÄLSKAR MITT LAG"

1
Alexander "AlekS" Anderssons mannar säkrar en topp 4-placering i Elitserien.
Kappa Bar är klara för semifinal i Elitserien. Det står klart efter att laget igår besegrat LakeShow med 16-10 på Ancient.

Segern innebär att Kappa, tillsammans med Gamingbutiken, blir de två lag som slutar på första- och andraplatsen i grundserien. Kappa-kaptenen Alexander "AlekS" Andersson bjöd på ett ordentligt glädjeutbrott på Twitter efter matchen.

"FYFAN VAD JAG ÄLSKAR MITT LAG LETS GOOOOOO", skriver han efter segern och hyllar sina lagkamrater.


Ikväll spelas de sista matcherna i grundserien. I mångt och mycket är det inte många matcher som gör någon större skillnad för slutresultatet. Kvällens viktigaste match är Lakeshows möte med Marskalk. Om Lakeshow vinner eller spelar lika går laget om Lemondogs och säkrar den sista slutspelsplatsen.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..