×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar i unikt samarbete med Summerburst: "En perfekt paus i festivalandet"

1
Nu kanske några av oss gamers vågar sig ut i sommar.
I sommar är det äntligen möjligt att gå på festivaler igen. I början av juni inleds festivalsommaren på Ullevi i Göteborg med festivalen Summerburst.

Nytt för i år är att Summerburst inte bara lockar med traditionell festivalunderhållning som Instagram-modeller, lera och dunka dunka utan också med riktig underhållning i form av gaming. Festivalen har nämligen tagit hjälp av Kappa Bar för att erbjuda det nya konceptet Summerburst Gaming Experience.

I Summerburst Gaming Experience kan de gamingintresserade festivalbesökarna samlas för att spela mot varandra eller träffa kända profiler från gaming- och esportvärlden.

— Det ska bli riktigt kul att få träffa alla gamers på Summerburst, säger Kappa Bars delägare Klas Bergqvist till Fragbite.

— På Gaming Experience-ytan kommer man att kunna spela 1v1 i CS:GO, lira konsolspel och träffa gamingpersonligheter. Helt enkelt en perfekt paus i festivalandet.

En månad innan festivalen, lördagen den 7 maj, hålls också förfester på samtliga Kappa Bars restauranger runt om i landet där erfarna gamers och nyfikna förstagångsspelare kan tävla om biljetter till festivalen och exklusiva priser.

Artikelbild: Pressbild/Summerburst
Videokälla: Fragleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..