×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Regerande Major-mästarna klara för ännu en final — vann mot Ence med 2-0

1
Natus Vincere får möta Faze Clan i Major-finalen.
De regerande Major-mästarna får chansen att försvara sin titel i morgondagens final. Natus Vincere vann den andra Major-semifinalen för kvällen när laget besegrade ENCE Esports med 2-0 i kartor.

I finalen ställs Natus Vincere mot vårsäsongens stora giganter Faze Clan. De båda lagen är rankade etta respektive tvåa på HLTV:s världsranking och var bägge stora favoriter på förhand att nå finalen.


Semifinalen inleddes på Ences kartval Nuke och det blev en relativt bekväm vinst för Navi på kartan. Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Kirill "Boombl4" Mikhailov storspelade och levererade 28 respektive 24 kills när Navi spelade hem kartan med siffrorna 16-7.

På Dust2 fortsatte Navi att dominera. Laget plockade nio rundor på T-sidan och var sedan omutbara som CT i den andra halvleken. Navi vann till slut med 16-12 och s1mple toppade återigen scoreboarden med 30 kills.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..