×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

Krönika : "Jag ser ingen framtid för Fnatic"

1
Vad händer egentligen med Fnatic? Detta försöker Kalle "Hallonkraem" Strömgren lista ut i denna krönika. Svaret är dock inte positivt.
Om man tänker på Counter-Strike och Sverige så finns det två namn som ploppar upp i skallen, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. NIP tuffar på så bra de kan och har fortfarande ett, till majoriteten, svenskt lag. Men med Fnatic är det en annan historia.

Under förra året så valde Fnatic att gå till en internationell femma. Då var det fortfarande tre svenskar, Ludvig "Brollan" Brolin, Freddy "KRiMZ" Johansson och Jack "Jackinho" Ström Mattsson, med i laget. Anledningen till detta var att det fanns mer folk att välja på internationellt, ergo att svenska CS-scenen inte är tillräckligt bra längre.

Vad fan ska Fnatic göra utan Brollan?
Vad fan ska Fnatic göra utan Brollan?


Men det har ju inte gått bättre för laget när det har varit internationellt direkt. Nu håller laget också på att implodera helt. De kickade Owen "smooya" Butterfield, Ludvig "Brollan" Brolin ser ut att vara på väg till NIP och nu i ESL Pro League spelar de med Valentin "poizon" Vasilev istället för akademispelaren Iulian "regali" Harjău.

Så vad ska man göra med detta Fnatic egentligen?


Jag ser faktiskt bara en utväg. Börja om helt. Laget är en del av Louvre-avtalet och har därmed redan en säkrad plats i ESL Pro League ett par säsonger till, vad de än gör med laget. Och jag ser ingen framtid för Fnatic i nuläget. Om de tappar sin bästa spelare, Brollan så är det mest spännande pusselbiten KRiMZ, och han känns inte astaggad på detta laget.

Jag har sedan jag såg William "mezii" Merriman första gången tyckt att han har varit en bra spelare, men mest egentligen när han spelar rollen som KRiMZ redan har. Alex "ALEX" McMeekin gick det bra för i Team Vitality men då hade han Mathieu "ZywOo" Herbaut och inget av hans projekt efter detta har varit bra.

Vill KRiMZ ens vara kvar i Fnatic?
Vill KRiMZ ens vara kvar i Fnatic?

Efter detta finns egentligen inget Fnatic kvar. Så jag tycker att det bara är att börja om från ruta 0. Vill man försöka satsa svenskt igen så gå in rejält. Köp de bästa spelarna ni kan hitta, gör ett svenskt akademilag och var där for the long run. Jag tror dock inte att detta är något som de skulle göra.

Det andra alternativet är att börja om med en internationellt femma. Försök hålla kvar KRiMZ om ni vill men jag skulle inte bli förvånad om han försöker hitta ett svenskt lag istället. Så bygg något runt en spelare som Justin "jks" Savage, ha kvar mezii, gör vad fan ni vill egentligen men börja om på riktigt.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..