×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Forna supertalangen kan göra CS:GO-comeback

2
Elias "Jamppi" Olkkonen väntas lämna Valorant-scenen till slutet av året efter avslöjandet.
F.d ENCE Esports-stjärnan Elias "Jamppi" Olkkonen kan enligt ett uttalande under sin livestream göra comeback till CS:GO i slutet av året, rapporterar Dotesports.

Jamppi har sedan början av 2021 spelat Valorant i Team Liquid men kan enligt honom själv närma sig en återvändo till Counter Strike.

- Tidigast jag återvänder blir i oktober, inte innan dess, sa Jamppi under livesändningen som nu är borttagen tillsammans med associerade klipp. Årets Valorant Champions spelas i september och kan innebära att det blir finnens planerade sista Valorant-turnering.

Den unga AWP-spelaren var under sin CS-karriär ett storlöfte men fick handskas med knepigheter kring en VAC-ban från 2015 på ett av spelarens konton som stoppade honom från att delta i Major-turneringar.

Med Valves nya riktlinjer kring VAC-bannade spelare runt Major-turneringar kanske Jamppi känner att CS-kapitlet i karriären inte är färdigskrivet och därför gör comeback.

Artikelbild: eliasolkkonen/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..