×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Forna supertalangen kan göra CS:GO-comeback

2
Elias "Jamppi" Olkkonen väntas lämna Valorant-scenen till slutet av året efter avslöjandet.
F.d ENCE Esports-stjärnan Elias "Jamppi" Olkkonen kan enligt ett uttalande under sin livestream göra comeback till CS:GO i slutet av året, rapporterar Dotesports.

Jamppi har sedan början av 2021 spelat Valorant i Team Liquid men kan enligt honom själv närma sig en återvändo till Counter Strike.

- Tidigast jag återvänder blir i oktober, inte innan dess, sa Jamppi under livesändningen som nu är borttagen tillsammans med associerade klipp. Årets Valorant Champions spelas i september och kan innebära att det blir finnens planerade sista Valorant-turnering.

Den unga AWP-spelaren var under sin CS-karriär ett storlöfte men fick handskas med knepigheter kring en VAC-ban från 2015 på ett av spelarens konton som stoppade honom från att delta i Major-turneringar.

Med Valves nya riktlinjer kring VAC-bannade spelare runt Major-turneringar kanske Jamppi känner att CS-kapitlet i karriären inte är färdigskrivet och därför gör comeback.

Artikelbild: eliasolkkonen/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..