×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve gör helvändning — VAC-bannade spelare får delta i majors

1
Valve har valt att uppdatera huruvida VAC-bannade spelare får delta i majors. Detta gör nu att spelare som Elias "Jamppi" Olkkonen och Vinicius "vsm" Moreira får spela i majors trots att det är VAC-bannade. Liknande är det dock inte för Hovik "KQLY" Tovmassian och Joel "emilio" Mako.
Valve har alltid varit stenhårda mot fusk. Har du en VAC-bann så får du inte delta i majors, över huvud taget. Detta har nu blivit förändrat. Spelutvecklaren har nu offentliggjort att spelare som har en VAC-bann som är mer än fem år gamla får delta i Valve-sponsrade turneringar med start i nästa RMR-turnering. Detta gör att spelare som Vinicius "vsm" Moreira och Elias "Jamppi" Olkkonen, som nyligen bytte till Valorant, får delta i majors.

Det är dock inte alla som har samma chans som de två unga talangerna. Om en spelare blivit bannad efter den har deltagit i en major eller ett kval till en major så är den fortfarande bannad. Detta innebär att både Joel "emilio" Mako och Danniél Antonio "dalito" Morales fortfarande inte får delta i majors. Denna regeländring gäller dock endast VAC-bannade spelare. Spelare som blivit bannade för något annat, till exempel matchfixing får fortfarande inte delta i majors.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..