×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

VAC-bannen blev för mycket — Jamppi byter till Valorant

1
Den finska AWP-stjärnan Elias "Jamppi" Olkkonen kommer att byta spel till Valorant. Den 19 år gamla spelaren har sedan 2015 varit VAC-bannad. Något han stämde Valve för. Nu har VAC-bannen blivit för mycket och en omsadling till Valorant står nu vid dörren.
Det har varit två kaotiska år för ENCE Esports efter deras succé i IEM Katowice-majorn. Spelare har fått kicken medan andra har lämnat. Detta har nu lett till att organisationen har satsat på ett internationellt lag istället för ett strikt finskt lag. En av de sista spelarna som fick sätta sig på bänken var AWP-stjärnan Elias "Jamppi" Olkkonen.

Jamppi har nu i en video på Twitter berättat om sina framtidsplaner. Det är nog inte många som blir förvånade när 19-åringen berättat att han kommer att byta spel till Valorant. Han har sedan 2015 haft koppling till ett VAC-bannat konto. Enligt han själv ska han ha sålt det kontot till en vän som efter detta blivit VAC-bannad. Detta har dock lett till att AWP-stjärnan inte kan delta i majors.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..