×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Topplista: 5 spelare som imponerade i Challengers Stage

3
Majorn i Antwerpens Challenger Stage är färdigspelad — här är de 5 spelare som stal rampljuset:
Challengers Stage av Majorn i Antwerpen är färdigspelad efter fyra dagar av intensiva matcher mellan några av världens bästa CS-lag. Här är vår topplista på de fem spelare som utmärkt sig ur mängden under turneringens gång:

5. Lotan "Spinx" Giladi (ENCE)



Israeliske stjärnskytten Lotan "Spinx" Giladi från ENCE Esports säkrar en plats på listan efter sina grymma insatser på spelplanen under Challengers Stage i Majorn i Antwerpen.

Med ett Terminator-likt aim och ett sansat sinne är det inte märkligt att se Spinx på toppen av scoreboarden med en majoritet vunna 1v1-dueller vilket uppvisades under turneringen mot topplag som G2 Esports.

Under de totalt fyra spelade matcherna lyckades Spinx roffa åt sig totalt 157 frags i lagets möten mot 9z Team, , G2 och Bad News Eagles.


Ence spelar sin första match i Legends Stage den 14:e maj med schemalagd start klockan 14:30 mot Faze Clan.

4. Abdulkhalik "degster" Gasanov (Team Spirit)



Team Spirits egna tusenkonstnär Abdul "degster" Gasanov får sin plats på listan efter sitt snygga spelande under Challengers Stage.

Trots sin AWP-roll syntes degster hantera ett flertal vapen och anta diverse roller under spelens gång och var nästan alltid på toppen av scoreboarden vid matchernas slut.

Med sina analyserande och förutspådda idéer är degster en farlig motståndare för även de bästa spelarna från de bästa lagen i världen där allt kan hända oavsett vapenval.

Under lagets fyra spelade matcher i Challengers Stage lyckades degster säkra totalt 118 frags samt ett flertal imponerande clutchar och ACE-plays.


Team Spirits första match i Legends Stage spelas den 14:e maj mot Furia Esports med schemalagd starttid klockan 14:30.

3. Rigon "rigoN" Gashi (Bad News Eagles)



Major-debutant samt stordådslöftet Rigon "rigoN" Gashi från organisationslösa Kosovo-laget Bad News Eagles gör entré på listan tack vare sitt utmärkta spel hittills i turneringen.

Entry-fraggerns intuition och välplacerade aim har placerat honom högt på scoreboarden och starkt i minnet på spelare och fans från turneringen.

Trots den bristande erfarenheten i storturneringar som Majorn rör sig rigoN som en rutinerad och välkalkylerad spelare som inte räds dueller mot några av scenens bästa skyttar.

Under BNE:s fem spelade matcher i Challengers Stage hade rigoN plockat totalt 176 frags och inte minst avancerat som debuterande spelare med lag till nästa nivå av Majorn i Antwerpen.


Bad News Eagles spelar sin första match i Legends Stage den 14:e maj mot Copenhagen Flames med schemalagd starttid klockan 12:00.

2. Emil "Magisk" Reif (Team Vitality)



Trefaldig Major-vinnare, Major-MVP samt ikonisk legendar från numera Team Vitality i sin höga danska glans är Emil "Magisk" Reif som intar vår topplista från Challengers Stage.

Med lagets obesegrade segertåg hittills i turneringen har Magisk inte gjort annat än att briljera tillsammans med sina nya internationella kamrater. Iskall, livsfarlig och tryckandes på toppen av scoreboarden med Mathieu "ZywOo" Herbaut har dansken imponerat rejält.

Trots att endast ha spelat i Vitality sedan januari i år visade Magisk upp sin talang och förmåga både individuellt samt som lagspelare på planen under Challengers Stage med tre raka matchvinster för att avancera till Legends Stage.

På endast tre matcher, varav två var i BO1-format, lyckades den danske stjärnan roffa åt sig totalt 97 frags från sprayfester på eco-motståndare till pressade dueller.


Team Vitality spelar sin första match i Legends Stage mot Ninjas in Pyjamas den 14:e maj med schemalagd starttid klockan 13:15.

1. Benjamin "blameF" Bremer (Astralis)



Astralis-giganten Benjamin "blameF" Bremer intar toppen av listan trots lagets misslyckade försök till Legends Stage i Majorn i Antwerpen.

Den danske kanonen må inte ha lyckats förlänga sin Major-resa men la sig inte utan en rejäl fight. Med sitt hänsynslösa aim och extremt fokuserade spelande har blameF stulit rampljuset från Challenger Stages vinnande lag.

Med totalt 166 frags över fem matcher var blameF utan tvekan dansklagets absolut starkaste spelare och bärande pelare i bland annat mötet mot Team Liquid på Vertigo där trots Astralis 14-16-förlust så stod blameF ensam med 40-20 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.78.

Om det inte vore för blameF kanske Astralis hade blivit förnedrade till förlust men höll ut till det sista tack vare den danske kanonen. Hans noggrannhet och envishet är en fröjd för ögonen på CS-fans världen om.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..