×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Skrällagets vilda Major-firande — förstörde utrustning värd tiotusentals kronor

1
Både headsets och skärmar fick rejäla smällar efter Bad News Eagles vilda firande.
När Bad News Eagles i söndags säkrade en plats i Majorn i Antwerpen blev laget det första kosovanska laget någonsin att kvala till en Major. Glädjen efter att laget säkrat platsen visste inga gränser och spelarna firade vilt efter den avgörande vinsten mot Sinners.

Nu visar det sig att firandet kanske gick lite väl vilt till. I segerruset var spelarnas fokus på annat än att vara försiktiga med utrustningen de använde och såväl skärmar som headsets fick sig rejäla smällar under firandet.

Skärmarna överlevde firandet. Foto: Kalle Strömgren.
Skärmarna överlevde firandet. Foto: Kalle Strömgren.

I efterhand visade det sig att två headsets fick så stora skador att de inte gick att använda. Enligt BNE-coachen Kelsti "stikle-" Kola var lurarna värda totalt 2400 euro (~24 800 kronor), en kostnad som den kosovanska affärsmannen Mergim Cahani var snäll nog att betala åt spelarna.

"Stort tack till Mergim Cahani som fortsätter att bevisa att han är en man av sitt ord. Han betalade för skadan vi åsamkade under vårt Major-firande. En pärla för vårt samhälle", skriver stikle- på Twitter.



För den som vill se mer kosovans CS:GO ställs Bad News Eagles mot Ninjas in Pyjamas i Blast Premier Showdowns kvartsfinal redan ikväll. Det återstår att se om det blir ett lika vilt firande från något av lagen efter den matchen.

Se en variant av BNE:s firande nedan

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..