×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Lista: 5 Major-debutanter att kolla in i Antwerpen

2
39 spelare gör sin Major-debut nästa vecka i Antwerpen. Här är fem debutanter att hålla ett extra öga på.

Patrick "es3tag" Hansen (Ninjas In Pyjamas)


Trots att Ninjas in Pyjamas-spelaren Patrick "es3tag" Hansen spelat professionell Counter-Strike i många år och representerat storlag som Heroic, Astralis, Cloud9 och Complexity Gaming har 26-åringen aldrig spelat i en Major.

I Antwerpen är es3tag en av de äldsta debutanterna men också en av få debutanter som spelar i ett topp 10-rankat lag. NIP säkrade en plats i Legends Stage vilket innebär att es3tag gör sin Major-debut först den 14:e maj när Majorns andra fas drar igång.

Pavle "maden" Bošković (Ence Esports)


Pavle "Maden" Bošković är den av debutanterna som spelar för det högst rankade laget inför Majorn. Under våren har ENCE Esports gått från klarhet till klarhet och levererat riktigt starka resultat delvis tack vare lagets 23-årige nyförvärv från Montenegro.

Innan maden skrev på för Ence i januari spelade han flera år under den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg som hyllat spelaren för hans sjuka aim. Ence spelar sin första match på måndag då laget ställs mot 9z Team.

Benjamin "blameF" Bremer (Astralis)


Listans andre dansk är Patrick "es3tag" Hansens forna lagkamrat i Heroic, Benjamin "blameF" Bremer. Sedan blameF anslöt till Astralis i slutet av hösten har 24-åringen varit en av lagets bästa spelare.

Om Astralis ska gå långt krävs att blameF fortsätter leverera på servern även under Majorn.

Karim "Krimbo" Moussa (BIG)


En av Major-kvalets stora utropstecken var BIG-talangen Karim "Krimbo" Moussa. Trots att 19-åringen flyttades upp till BIG:s huvudlag från akademin bara en månad innan Major-kvalet lyckades Krimbo vara bäst av alla BIG-spelare när laget säkrade en plats i Legends Stage.

Efter Krimbos enastående prestation i Major-kvalet har han hyllats som en av Tysklands största talanger av lagkamraten Johannes "tabseN" Wodarz.

Ilya "m0NESY" Osipov (G2 Esports)


Världens största CS:GO-talang Ilya "m0NESY-" Osipov får äntligen göra entré på den största av alla scener. G2 Esports 16-åriga underbarn tog klivet från Natus Vinceres akademilag till ett hårdsatsande G2 inför säsongen och har sedan dess varit en stabil AWP-kugge i G2:s maskineri samtidigt som de absoluta topplaceringarna uteblivit.

Att m0nesy signats till G2 för att laget ska vinna Majors är ingen hemlighet. Lagets första försök inleds på måndag då G2 möter Team Liquid i lagets öppningsmatch i Challengers Stage.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..