×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter fansens kritik — Astralis bryter sponsoravtal efter en dag

1
Danska organisationen startade ett olagligt samarbete med spelbolaget.
I torsdags gick danska storlaget Astralis ut med att de hade inlett ett samarbete med spelbolaget Roobet. Ett dygn senare var samarbetet avslutat.

Astralis sa i ett pressmeddelande på fredagen att de inte hade gjort sin hemläxa, då de inte hade undersökt Roobet tillräckligt. Deras handlingar har inte mött deras egna standarder, och det ångrar de starkt, säger CEO:n Anders Hørsholt.

Roobet har ingen licens för att vara verksam i Danmark, och uppmuntrar till offshore-gambling. Det finns även ingen åldersregulering på sidans användare, så minderåriga kan enkelt börja med gambling. Det verkar som att Astralis inte visste detta innan de gick in i samarbetet. Från danska statens sida var samarbetet olagligt då landet har strikta regler kring gambling.

Responsen till samarbetet var direkt extremt negativ, vilket verkar ha påverkat organisationen till att säga upp samarbetet så pass snabbt. Alla är dock inte helt nöjda med hur organisationen hanterade situationen, då vissa anser att det inte borde ha hänt från första början. Andra hyllar organisationen för deras snabba handlingar efter att problemet blivit tydligt.

Artikelbild: Pressbild/Astralis

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..