×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ces ersättare lämnar Astralis — får inte förlängt kontrakt

1
Den danska AWP-talangen får lämna Astralis efter knappt ett år i laget.
När Nicolai "dev1ce" Reedtz lämnade Astralis för Ninjas in Pyjamas i april förra året uppstod en tomrum i det danska storlagets femma. För att fylla AWP-platsen valde Astralis att signa Philip "Lucky" Ewald.

Knappt ett år efter att Lucky presenterats som lagets nyförvärv står det nu klart att 19-åringen inte kommer att fortsätta i Astralis. I ett uttalande berättar Lucky själv att hans kontrakt går ut i mitten av maj och att han nu letar efter en ny organisation att representera.

"Jag har lärt mig så mycket under min tid i Astralis och jag ser fram emot att få använda det på ett bra sätt någon annanstans. Jag har saknat att spela och jag är mer motiverad än någonsin för att komma tillbaka till toppen och spela bra Counter-Strike igen och visa vad jag verkligen kan. Jag är inte ens i närheten av klar än!" skriver Lucky i uttalandet.


Under sin tid i Astralis var Lucky en del av lagets startfemma under fjolårets höstsäsong och början av vårens säsong men bänkades i februari för att göra plats för Asger "farlig" Jensen. Med Lucky i femman lyckades Astralis som bäst sluta trea i förra höstens Blast Premier-finaler.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..