×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Evil Geniuses stjärncoach får medicinsk vård i Frankrike — missar Pro League-gruppspelet

1
Damien "maLeK" Marcel missar hela gruppspelet i ESL Pro League.
Evil Geniuses får klara sig utan sin franska stjärncoach Damien "maLek" Marcel i ESL Pro League-gruppspelet. I ett uttalande på Twitter meddelar organisationen att coachen flugit till Frankrike för att få medicinsk vård och därför inte kommer att närvara i Tyskland.

Vilken sjukdom som 36-åringen vårdas för avslöjar EG inte, men av uttalandet framgår att det inte rör sig om covid-19. I uttalandet klargör organisationen att lagets assisterande coach Paolo Evy" Berbudeau hoppar in tillfälligt som huvudcoach.


I gårdagens öppningsmatch mot Astralis förlorade EG med 0-2 i kartor. Senare idag ställs laget mot världsettan Natus Vincere.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..