×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nu är stickers för Majorn ute — Valve tar tillbaka ändringar efter fjolårets kritik

1
Valve tar till sig från förra årets kritik och släpper autograf-stickers från alla Major-deltagare.
Idag släppte Valve den stora CS:GO-uppdateringen inför nästa veckas Major i Antwerpen. Genom uppdateringen släpper utvecklaren såväl lag- som spelarstickers samt tillgängliggör viewer pass och Majorns Pick'Em Challenge.

Inför förra årets Major i Stockholm fattade Valve det kontroversiella beslutet att bara släppa stickers från de åtta starkaste lagen från Majorn. Efter massiv kritik går man nu tillbaka till hur det var tidigare och släpper stickers för alla 24 lags spelare.

En annan nyhet i dagens uppdatering är att Valve introducerar en ny stickersvalör. Förutom paper-, holo- och gold-stickers kan man nu också få stickers i glitter.

Stickersförsäljningen är en viktig inkomst för de deltagande lagen i Majorn då hälften av alla intäkter går till spelarna och lagen. Du kan läsa mer om uppdateringen och dess nyheter på Steam.

Majorn i Antwerpen börjar på måndag nästa vecka. Finalen spelas den 22:a maj.

Artikelbild: Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..