×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Natus Vincere signar damlag — plockar upp fem polska spelare

2
Den ukrainska organisationen har signat fem spelare till ett damlag i CS:GO.
Natus Vincere tar klivet in på damscenen och signar ett damlag i CS:GO. Det meddelade organisationen via Twitter i helgen.

De fem spelare som Navi plockat upp utgjorde tidigare det osignade laget Totalne Gituwy. Femman, som består av fem polska spelare, har levererat fina resultat i den första säsongen av ESL Impact League vilket troligtvis bidragit till Navis intresse.

Under helgen spelade laget sin första match som Natus Vincere och förlorade då en avgörande ESL Impact-kvalmatch mot Equipa, som tränas av den svenska coachen Marcus "MackDaddy Eriksson Gonzalez. Förlusten innebär att Navi slutade på en delad tredjeplats i den europeiska divisionen av ESL Impact League och missar därmed precis sommarens LAN-finaler som spelas i juni i Dallas.


Natus Vinceres damlag är:

Polen Wiktoria "vicu" Janicka
Polen Danuta "Danuu" Grajkowska
Polen Hania "Hanka" Pudlis
Polen Karolina "Liina" Kasprzyk
Polen Angelika "Angelka" Kozłowska

Polen Dawid "Zefir" Seifert (coach)

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..