×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

CS-laget fick fel flygbiljetter — missar Blast Premier Showdown

1
Det brasilianska proffslaget fick inte följa med på flyget och missar därmed chansen att kvala till Blast Premiers säsongfinaler.
I veckan pågår både den europeiska och amerikanska upplagan av Blast Premier Showdown där platser i Blast Premiers vårfinaler står på spel. Det brasilianska laget Sharks Esports var ett av lagen som lyckats kvala in till att spela i den amerikanska upplagan.

Något deltagande för Sharks i turneringen blir det dock inte.

När laget kom till flygplatsen för att resa till Mexiko visade det sig att spelarna fått ogiltiga flygbiljetter. Till följd av detta tilläts de inte flyga med det flyg som var planerat.

Enligt nyhetssajten Dexerto hade de ogiltiga flygbiljetterna bokats av ett partnerbolag till Blast som gjorde ett försök att lösa situationen. Försöket lyckades dock inte och istället kommer Jonathan "b0denmaster" Bodenmalms lag ATK ta platsen i turneringen.

Som plåster på såren kommer Blast att bjuda in Sharks till höstsäsongens upplaga av Blast Premier Showdown.


Artikelbild: Pressbild/Sharks Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..