×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Gambit bekräftar: Spelarna ställer upp i ESL Pro League under neutralt namn

1
Världens just nu näst högst rankade femma kommer att ställa upp i ESL Pro League.
Förra veckan meddelade turneringsarrangören ESL att de ryska organisationerna Gambit Esports och Virtus.pro stoppas från att delta i ESL Pro League. Beskedet kommer till följd av de sanktioner som riktas mot ryska bolag och personer till följd av Rysslands pågående invasion mot Ukraina.

Virtus Pro var inte sena med att kritisera ESL:s beslut men meddelade också att lagets spelare tillåts ställa upp i turneringen under neutral flagg. Från Gambits håll har det varit tystare, fram tills nu.

I ett uttalande på organisationens Twitter-konto meddelar Gambit att man också kommer att tillåta sina spelare att delta i ESL Pro League under neutral flagg.

"Våra spelare får delta i turneringen under ett neutralt namn. Som organisation kommer vi inte stå i vägen för den här möjligheten. Spelarna och ledarna har stått för en otrolig ansträngning för att förtjäna rätten att delta i turneringen", skriver Gambit i uttalandet.

Det är i skrivande stund oklart vilket namn som spelarna kommer att spela under, men laget kommer att spela sin första match i Pro League den 23:e mars då grupp C kickar igång.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..