×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses vd avslöjar nya femman: "Här för att rädda nordamerikansk CS"

1
Nicole LaPointe Jameson bekräftar mer eller mindre vilka fem spelare som skrivit på för organsationen.
Efter en längre tid av rykten presenterade Evil Geniuses vd Nicole LaPointe Jameson igår vilka fem spelare som kommer att vara organisationens CS:GO-lag våren 2022. Presentationen var minst sagt speciell då den endast bestod av en serie tweets som hintade om vilka spelare som laget signat.

Utifrån LaPointe Jamesons tweets kommer EG-duon Vincent "Brehze" Cayonte och Cvetelin "CeRq" Dimitrov fortsätta representera laget över nästa säsong. De tre spelare som kompletterar femman blir Jake "Stewie2k" Yip, Timothy "autimatic" Ta och Will "RUSH" Wierzba.

Samtliga spelare i EG:s nya femma har sedan tidigare ryktats till organisationen. Tidigare uppgavs EG vara intresserade av att signa dansken Valdemar "valde" Vangså men efter att förhandlingarna med OG gått i stöpet valde EG att istället satsa på RUSH.

Häromdagen avslöjade Stewie2K att han kommer att flytta till Europa. Om hela EG kommer att omlokalisera till Europa är ännu okänt, men i LaPointe Jamesons tweets skriver hon bland annat att EG "är här för att rädda nordamerikansk CS" vilket talar mot att laget helt och hållet kommer flytta till Europa.

Sedan tidigare har EG också signat den före detta G2 Esports-coachen Damien "maLeK" Marcel.

Evil Geniuses kommer i vår att ställa upp med:

Vincent "Brehze" Cayonte
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Jake "Stewie2k" Yip
Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba

FrankrikeDamien "maLeK" Marcel (coach)



Artikelbild: Pressbild/Evil Geniuses
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..