×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar NIP:s jakt på plats i Blast Premiers vårfinaler — ställs mot skrällaget i första matchen

2
Svenskarna måste vinna tre raka matcher för att ta en plats i Blast Premiers vårfinaler.
Efter ett par dagars vila från tävlingsmatcher är det dags för Ninjas in Pyjamas att kliva ut på servern igen. Laget spelar sin första match i Blast Premier Showdown ikväll.

NIP kliver rakt in i turneringens kvartsfinal och gör upp med totalt åtta andra lag om en plats i Blast Premiers vårfinaler. NIP får möta Majorkval-sensationen Bad News Eagles i en match där svenskarna på förhand är storfavoriter att avancera till semifinal.


Bad News Eagles hade en sensationell resa genom förra veckans europeiska Major-kval. Laget knep en plats i Challengers Stage efter att ha besegrat Entropiq, ASG och Sinners och hyllades av Kosovos president efter bedriften.

Under Major-kvalet möttes NIP och BNE i den andra bo1-omgången i en match på Ancient. Då vann NIP relativt bekvämt med 16-11.

Kvällens match börjar klockan 19:30 och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..