×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Kvalsuccé för Ninjas In Pyjamas — spelar hem Legends-plats efter vinst mot Ence

1
Precis som i höst kommer Ninjas In Pyjamas att kliva in i Majorns Legends Stage.
Ninjas in Pyjamas kniper den sista Legends-platsen till vårens Major. Det står klart efter att svenskarna besegrat ENCE Esports i Majorkvalets sista match.

Genom vinsten slutar NIP på en tredjeplats i det andra europeiska Major-kvalet och blir därmed ett av de tre lag i kvalet som får en direktplats till Majorns Legends Stage. Majorn i Antwerpen spelas under två veckor med start den 9:e maj.


NIP började matchen riktigt starkt och tog ledningen med 1-0 efter att ha spelat hem Ences kartval Nuke. En stark CT-sida där NIP tog elva rundor banade vägen för vinsten på kartan.

På den andra kartan, Vertigo, var det Ences tur att ställa upp ett starkt CT-försvar i den första halvleken. Lotan "Spinx" Giladi spelade riktigt bra på kartan som Ence tog hem med siffrorna 16-9.

Avgörandet på Overpass blev sedan en ensidig historia i NIP:s favör. Fredrik "REZ" Sterner och Patrick "es3tag" Hansen toppade scoreboarden när ninjorna vann kartan med 16-7.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..