×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Profilen vägrar jobba med PGL och Valve: "Idiotiska och omoraliska restriktioner"

1
Auguste "Semmler" Massonnat tog till Twitter för att förklara varför han inte kommer arbeta med vårens Major.
Under gårdagen meddelade turneringsarrangören PGL vilka profiler som kommer att ingå i sändningsteamet för vårens Major i Antwerpen. Två profiler som inte var med i teamet den här gången är kommentatorsparet Auguste "Semmler" Massonnat och Anders "Anders" Blume.

Kort efter att PGL släppt sändningsteamet valde Semmler att göra ett uttalande för att förklara för sina följare varför han inte jobbar med Majorn den här gången.

"Jag tackade nej till en plats på Majorn när jag fick höra om deras idiotiska och omoraliska restriktioner. Jag kommer att jobba med PGL och Valve igen när de återfått förståndet", skriver Semmler.

"Tack till alla fans för ert stöd. Jag fick kommentera två av de mest episka LAN-turneringarna i slutet av förra året och jag värnar om de minnena. Vi får se vad som händer framöver. All kärlek".


Uttalandet är något kryptiskt då Semmler inte specificerar vilka restriktioner det är han syftar på. PGL har både restriktioner rörande vaccinering av spelare och personal för att minska risken för spridandet av covid och restriktioner rörande möjligheten för organisationer med ryska ägare att tävla under eget namn.

Kommentatorskollegan Anders valde för egen del att göra ett uttalande på Twitter där han klargjorde att han vaccinerat sig för att kunna delta på turneringen.

"En dag kommer jag förmodligen ett berätta om vad som hände under rekryteringsprocessen för den här Majorn men inte just nu. Vi borde fira Majorn, lagen och spelarna. Mycket kärlek till er alla", skriver Anders.

"Eftersom jag redan ser att folk sprider det här ryktet vill jag klargöra att detta inte har något med vaccinationsstatus att göra, jag vaccinerade mig för att kunna delta i evenemanget, låt oss nu gå vidare och njuta av showen".


Majorn börjar den 9:e maj med Challengers Stage. Ninjas in Pyjamas är det enda laget med svenska spelare i Majorn och kliver in i Majorn i Legends Stage med start den 14:e maj.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..