×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas gör om i akademilaget — trio byts ut mot nya talanger

1
Linus "LNZ" Holtäng, Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren får lämna Young Ninjas.
Ninjas in Pyjamas gör flera ändringar i sitt akademilag. Genom ett pressmeddelande meddelar organisationen att tre spelare får lämna Young Ninjas för att göra plats för tre nya talanger.

De tre spelare som får lämna är Love "phzy" Smidebrant, Linus "LNZ" Holtäng och Anton "Sapec" Palmgren. Trion anslöt till organisationen i början av 2021 och utgjorde tillsammans med Erik "ztr" Gustafsson, Tim "Mann3n" Isak och Linus "nilo" Bergman den första upplagan av NIP:s akademifemma.

De tre spelare som ersätter trion är de två 17-åringarna Adam "adamb" Ångström och Max "maxster" Jansson samt 15-årige AWP-spelaren Adrian "7EMPORARY" Mehrara.

Under sina 1,5 år i organisationen har både LNZ och phzy också hunnit med att hoppa in i Ninjas In Pyjamas huvudlag. LNZ spelade i huvudlaget under ett par månader förra året och spelade bland annat Majorn i Stockholm för laget medan phzy agerade ersättare för Nicolai "dev1ce" Reedtz sedan slutet av förra året fram till nyligen.

Sedan tidigare spelar Sapec redan tillsammans med Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist i Gamingbutiken/Hellslayers. Vad gäller LNZ och phzy står de båda just nu utan kontrakt som free agents.

Young Ninjas är nu:

Erik "ztr" Gustafsson
Adam "adamb" Ångström
Max "maxster" Jansson
Kalle "Ro1f" Johansson
Adrian "7EMPORARY" Mehrara

Fredrik "slap" Junbrant (coach)

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/NIP


9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..