×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Andra raka segern för G2 Esports — tar kliv mot Major-platsen

2
Nikola "NiKo" Kovač levererade när G2 tog sin andra vinst i Major-kvalet.
Storlaget G2 Esports tog ett rejält kliv mot en plats i vårens Major när laget idag besegrade doldislaget Bad News Eagles. G2 vann mötet på Dust2 till synes komfortabelt med siffrorna 16-10.


G2:s stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač var bäste man på servern. Med sina 29 kills plockade han flest frags på kartan följd av kusinen Nemanja "huNter" Kovač som lanadade på 24.

Segern innebär att G2 kan säkra sin Major-plats imorgon om laget vinner sin första bo3-match i kvalet. För Bad News Eagles väntar istället en ödesmatch som laget måste vinna för att inte åka ur kvalet.


Samtidigt som G2 slog Bad News Eagles lyckades det polska laget Anonymo Esports besegra Entropiqs ryska femma. Trots storspel från Entropiq-spelaren Vladislav "Krad" Kravchenko var det polackerna som tog hem Ancient med 16-14.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..