×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Ödesmatcher för svenska legendarerna i Major-kvalet — här är omgångens matcher

2
Alla svenskar måste vinna sina matcher för att ha en chans på en plats i vårens Major.
De första omgångarna av Major-kvalet har kantats av tunga resultat för de svenska deltagarna. Gamerlegion åkte på tre raka förluster och är nu utslagna ur kvalet samtidigt som både Fnatic och Dignitas "bara" vunnit en match och förlorat två.

Resultaten innebär att både Fnatic och Dignitas har kniven mot strupen i dagens spelomgång. Bägge lagen måste vinna sina matcher idag för att hålla sig kvar i kvalet.


Först ut av svensklagen idag är Fnatic. Laget ställs mot det turkiska superlaget Eternal Fire.

Eternal Fire har sin enda vinst i kvalet mot Dignitas, en match som avgjordes först efter två övertider på Vertigo. Utöver det har turkarna förlorat mot storlagen Faze Clan och Team Vitality.

Lagen möttes faktiskt så sent som i mars i de öppna Major-kvalen. Då var Fnatic överlägsna och vann bo1-mötet med 16-3 på Mirage.


För Dignitas väntar riktigt tufft motstånd i dagens ödesmatch. Laget ställs mot världens nionde högst rankade lag .

Outsiders inledde kvalgruppen genom att besegra Unique Team men har därefter förlorat mot de två tyska organisationerna MOUZ och BIG.

Eftersom Dignitas inte lyckats kvala in till särskilt många större turneringar de senaste åren har de två lagen inte stött på varandra. Senast Dignitas mötte laget var år 2020 då svenskarna fortfarande mönstrade en femma med Richard "Xizt" Landström och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund.

Alla matcher i kvalets fjärde omgång


High Matches



Low matches


Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..