×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Heroic klara för Majorn — vann för första gången någonsin mot Navi

1
Det danska laget Heroic är klara för PGL Major Antwerp efter de lyckats vinna mot Natus Vincere med 2-1.
Det blev en rejält jämn kamp mellan Natus Vincere och Heroic. Det ryska laget startade starkt genom att vinna sitt kartval, Mirage, med 16-11.

Näst på tur var Inferno och danskarna fick en rejält bra start. De lyckades få med sig hela tio rundor från sin T-sida och vann även de tre inledande rundorna när de bytte sida. Richard "Xizt" Landströms grabbar kom snabbt upp i en 14-6-ledning men började nu tappa rundor.

Navi vann och vann och det tog till den 29:e rundan innan Heroic tillslut kunde stänga kartan. Sista och avgörande kartan blev Nuke och återigen kunde Heroic vinna den första halvan. Denna gången med knappa 8-7. Men efter en enastående T-sida kunde de nu för första gången vinna mot Natus Vincere för att säkra en Legends-plats i PGL Major Antwerp.


Även ett lag har fått lämna majorkvalet. Det var det ryska laget QUAZAR som fick se sig besegrade av det kazakiska laget Unique Team.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..