×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Klart: 9z tar sista amerikanska Major-platsen

1
Sydamerikanerna clutchade sig fram till Major-platsen efter nagelbitarna mot Pain och Evil Geniuses.
Det står nu klart att 9z Team snor den sista amerikanska platsen till Majorn i Antwerpen efter två nagelbitande vinster mot Evil Geniuses samt Pain Gaming.

Det var i åttondelsplatsens elimineringsmatch mot EG som 9z säkrade en 2-1-vinst efter tre jämna kartor under gårdagens förmiddag. 16-11 på Nuke, 12-16 på Inferno och slutligen 16-14 på Overpass.

Lagets två absolut bästa spelare var duon Franco "dgt" Garcia och Luca "Luken" Nadotti som hade roffat åt sig 75 frallor var vid matchens slut.

Kartorna balanserade på vågen mellan de två lagen och var tack vare dynamiskt och välkoordinerat spel som 9z norpade matchvinsten för att få sin absolut sista chans på en Major-plats.

På eftermiddagen stod Pain Gaming som 9z:s sista hinder som de med nöd och näppe lyckades besegra med 2-0.

Matchen inleddes på 9z:s kartval Mirage och var under första halvan till stor fördel för 9z på T-sidan som tog ett 10-5-övertag. Med marginalen kunde 9z sedan lugnt och sansat plocka runda efter runda fram till 16-11-vinsten.

Det var på Dust2 som spelet blev elektriskt spännande när Pain säkrade en 8-7-ledning på T-sidan i första halvan. I andra halvan bollades rundorna fram och tillbaka fram till 15-15 för en övertidsperiod där 9z precis säkrade sin 19-17-vinst.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..