×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Brasilianska lagen dominerar amerikanska Major-kvalet — säkrar första två platserna i Antwerpen

1
Made In Brazil och Furia Esports är de första två lagen som säkrat en plats i vårens Major.
Den här veckan spelas det första stängda Major-kvalet i Rumäniens huvudstad Bukarest. Först ut av de fyra regionala Major-kvalen är det amerikanska kvalet som kickade igång under måndagen.

Efter två speldagar står det nu klart vilka två lag som kniper de första två platserna i vårens Major. Det är de två brasilianska lagen Furia Esports och Made in Brazil som tar gått obesegrade genom de första två speldagarna och genom det säkrat sina platser i Antwerpen.

Furia inledde kvalet med två bo1-segrar mot de två argentinska organisationerna Leviatán och Isurus Gaming. I den avgörande tredje matchen som spelades igår besegrade sedan brassarna Complexity Gaming med 2-0 i kartor.

För MIBR gick vägen till säkrade Major-platser genom inledande bo1-vinster mot 9z Team och Pain Gaming. I gårdagens avgörande match vann laget sedan det heta brasilianska derbyt mot Gabriel "FalleN" Toledos stjärnspäckade Imperial Esports.

Idag kommer ytterligare tre lag att säkra platser sina Major-platser. Förutom Imperial Esports och Complexity Gaming har också Party Astronauts, Caetano, Team Liquid och Evil Geniuses chansen att säkra en Major-plats.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..