×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Succé för brasilianska legendarerna — säkrar plats i vårens Major

1
Brassarna firade ordentligt efter att de säkrat en plats i vårens Major.
Den brasilianska Last Dance-femman i Imperial Esports är klara för vårens Major i Antwerpen. Det står klart efter att laget igår vann sin avgörande kvalmatch i det amerikanska Major-kvalet.

Brassarna, som leds av legendaren Gabriel "FalleN" Toledo, tog hem den avgörande matchen mot Party Astronauts med 2-1 i kartor och är därmed ett av fem lag som säkrat en plats i Antwerpen. Efter lagets seger firade brassarna sin prestation vilt med champagne framför kamerorna.


Under gårdagen säkrade också storlagen Team Liquid och Complexity Gaming varsin Major-plats efter att ha vunnit sina avgörande kvalmatcher mot Evil Geniuses och São Caetano Esports.

Vilket lag som kniper den sista amerikanska platsen i Majorn kommer att avgöras genom matcher som spelas idag och imorgon. Hittills har följande amerikanska lag säkrat en plats i Majorn:

Made in Brazil
Furia Esports
Imperial Esports
Complexity Gaming
Team Liquid

Artikelbild: João Ferreira/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..