×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

m0NESY riskerar missa miljonturneringen: "Inte troligt att jag kan ta mig till USA"

1
Den ryska superstjärnan riskerar att missa IEM Dallas på grund av visumproblem.
En av världens just nu mest omtalade spelare är Ilya "m0NESY" Osipov. Den 16-årige ryska supertalangen värvades inför vårsäsongen till storlaget G2 Esports och har än så länge levererat stabila insatser för laget.

Nu avslöjar spelaren själv att G2 kan tvingas klara sig utan sitt nyförvärv i en av vårens större turneringar. I ett inlägg på den ryska sajten Telegram skriver m0NESY att det finns en risk att han inte kommer att kunna spela IEM Dallas senare i vår.

"Vi jobbar på att lösa visumproblemen. Allt är ok och jag tror att allting kommer att gå bra. Det enda jag kan berätta nu är att jag förmodligen kommer att missa IEM Dallas eftersom det inte är troligt att jag kan ta mig till USA. Men det kanske finns hopp", skriver spelaren.

Under förra veckan rapporterade den ryska nyhetssajten Cybersport.ru att G2 Esports undersöker möjligheterna för att skaffa ett serbiskt medborgarskap åt m0NESY. Ett sådant medborgarskap skulle kunna göra det lättare för spelaren att få visum i länder som USA.

Eftersom G2 åkte ut sin grupp i ESL Pro League har laget en längre period utan tävlingsmatcher. Nästa stora turnering som laget i skrivande stund kommer att spela är det andra stängda europeiska Major-kvalet som är schemalagt att börja den 21 april.

IEM Dallas spelas i slutet av vårens säsong med start den 31 maj.

Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..