×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Danska rivalerna fortsatte Twitter-bråket på spelarfrukosten: "Något som ger lite extra krydda till scenen"

1
Enligt uppgifter till dansk media fortsatte stjärnorna sitt Twitter-gräl under den gemensamma spelarfrukosten.
Det var mycket känslor inblandat när de två danska storlagen Astralis och Heroic mötte varandra i förra veckans ESL Pro League-gruppspelsmatch. Heroic vann derbyt med 2-1 och efter matchen råkade de båda lagens in-game leaders, Casper "cadiaN" Møller och Lukas "gla1ve" Rossander, i luven på varandra på Twitter.

Idag har den danska nyhetssajten Dust2.dk publicerat nya, tidigare okända, uppgifter om det danska derby-bråket. Enligt sajten ska bråket inte ha stannat vid smädesord på Twitter utan eskalerat till ett hetsigt gräl vid den gemensamma spelarfrukosten dagen efter derbyt.

Representanter från både Heroic och Astralis har bekräftat för dust2.dk att grälet ägt rum, men valt att inte kommentera exakt vad spelarna sagt till varandra.

"Incidenten ägde rum under frukosten på fredagsmorgonen dagen efter matchen mellan Heroic och Astralis och efter att spelarna twittrat med varandra. När gla1ve och cadiaN träffades hamnade de i en argumentation. Det är sådant som händer i tävlingssammanhang och något som ger lite extra krydda till scenen", skriver en representant från Heroic i ett uttalande till dust2.dk.

De båda danska lagen spelade åttondelsfinaler i turneringen igår. Astralis vann sitt möte mot Entropiq och är klara för kvartsfinal medan Heroic förlorade sin match mot Team Liquid och därmed är utslagna ur turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..