×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic med sinnessjuk comeback — vinner danskderbyt mot Astralis

1
Det blev en jämn batalj i danskderbyt i ESL Pro League. Efter en supercomeback och övertid på två kartor så gick Heroic vinnande.
Dagens andra match i ESL Pro League bjöd på ett rejält derby mellan Astralis och Heroic. Det blev en rejält tuff kamp för Richard "Xizt" Landströms mannar. De förlorade den Astralis kartval, Ancient, med 12-16.

Det blev betydligt jämnare under den andra kartan. Astralis tog lätt kommando över matchen och kunde komma upp till 15-7. Nu hände dock något. Heroic började vinna rundor igen. Men vid 15-9 trodde alla det var klart. Men då bjöd Rasmus "sjuush" Beck på en 1on4 för att hålla kvar Heroic i matchen. Det blev också vidare till övertid där Heroic lyckades med den otroliga comebacken.

Näst på tur var Vertigo och det blev återigen en jämn batalj. Även denna gången såg det ut som att Astralis skulle vinna kartan när de hade 15-13. Men det blev övertid även denna karta. Tillslut så kunde Heroic stänga matchen med 22-19 och säkra sin andra vinst i gruppspelet.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..