×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Astralis-stjärnan efter derby-bråket: "Hjälper att ha rivaliteter när man vill bli bäst i världen"

1
Lukas "gla1ve" Rossander och Casper "cadiaN" Møller har talat ut med varandra efter Twitter-bråket.
I förra veckan mötte de danska storlagen Heroic och Astralis varandra i ett hett ESL Pro League-derby. Efter matchen, som Heroic vann med 2-1, fortsatte derbyt på Twitter då de båda lagens in-game leaders hetsade mot varandra.

Inför veckans Pro League-slutspel, som både Heroic och Astralis tog sig vidare till, fick Astralis IGL Lukas "gla1ve" Rossander frågan om hur rivaliteten mellan lagen ser ut.

— Vi är de två bästa lagen i Danmark så det är klart att det finns en lokal rivalitet mellan oss. Men det är ingenting extraordinärt. Det har varit lugnt de senaste dagarna och det är bra för alla, säger gla1ve.

— Tweetsen var inte så chill. Det var en del fram och tillbaka mellan mig och cadiaN och några av hans krigare gick in och hjälpte honom. Men nu är allt bra, vi har pratat om hur vi ska sköta saker framöver.

Även om stämningen på Twitter var hätsk tror gla1ve att det är positivt med rivaliteter inom CS:GO-scenen.

— Jag tror att det hjälper oss båda. När man har rivaliteter så pushar det en att bli bättre. När man har ett bootcamp kanske man anstränger sig lite mer. Jag tror det hjälper att ha rivaliteter när man vill bli bäst i världen och det är det vi siktar på, säger han.

Både Heroic och Astralis spelar åttondelsfinal i ESL Pro League på onsdagen den här veckan. Astralis är först ut klockan 15:30 mot Entropiq medan Heroic spelar klockan 19:00 mot Team Liquid.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..