×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Dramatisk åttondelsfinal — Astralis slår ut Entropiq

2
Danskarna är klara för kvartsfinal i ESL Pro League. Detta efter ett riktigt spännande möte mot Entropiq.
Det blev en rejält jämn match mellan Astralis och Entropiq i åttondelsfinalen av ESL Pro League. Alla 30 rundor spelades under den första kartan, Nuke, innan danskarna kunde säkra segern med 16-14 efter en makalös CT-sida.

Näst på tur var Vertigo och nu gick det bättre för Entropiq. De kunde komma upp i en 7-2-ledning på T-sidan men där tog det stopp, 8-7 i halvtid till danskarna.

Där tog dock ryska laget kommando över matchen. De kom upp i 15 rundor och såg ut att kunna stänga kartan. Astralis vann dock fyra raka rundor för att ta kartan till övertid. Entropiq lyckades tillslut stänga kartan med 19-15.

Sista och avgörande kartan blev Overpass och denna gången såg det inte ut att bli lika jämt. Astralis fick en toppenstart

och tog med sig tio rundor till sidbytet. Men nu började Entropiq komma tillbaka och hade till och med ledningen ett tag. Återigen krävdes alla 30 rundor och även denna gången var det Astralis som vann 16-14.


Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..