×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Succé för nya svenska duon direkt — silver i första turneringen

1
Den nya Apeks-femman spelade hem ett silver i lagets första turnering ihop.
Apeks, med svenskarna Tim "nawwk" Jonasson och Hugo "chawzyyy" Gunther i laget, tar silver i Pinnacle Winter Series. Det står klart efter att laget igår förlorat finalen mot k23 med 1-2 i kartor.

Apeks-femman är ny för säsongen och Pinnacle Winter Series var lagets första turnering ihop. Vägen till silvret gick genom sex raka vinster mot bland annat Fnatic, SKADE och Team Endpoint innan det till slut blev förlust i finalen.

Andraplatsen kommer troligtvis att innebära en rejäl skjuts för Apeks i världsrankingen och innebär dessutom att laget spelat in 6000 dollar (~55 000 kronor) i prispengar.


Finalmatchen blev en jämn historia där K23 öppnade starkast genom att spela hem Apeks kartval Ancient. Trots mindre starka insatser från lagets två svenska spelare lyckades Apeks kvittera matchen på Nuke.

Avgörandet på Overpass blev sedan en relativt ensidig historia. K23 öppnade kartan med ett stabilt försvarsspel vilket gjorde att ryssarna gick till halvtidsledning med 11-4. När K23 sedan vann pistolrundan i andra halvlek blev försprånget för stort för Apeks att ta ikapp och kartan slutade 16-11 till det ryska laget.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..