×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

Hallonkraem: "Apeks är årets mest spännande lag men jag är besviken"

2
Ett nordiskt farmarlag som vi inte fick. Apeks såg ut att bli årets mest spännande lag men jag kan inte hjälpa att känna mig besviken.
När jag bestämde mig för att skriva den här texten hade jag inte riktigt bestämt vad den skulle handla om. Vi har ett helt nytt CS-lag med mycket spännande namn. När jag såg spelarna som presenterades blev jag mer och mer taggad för varenda nytt tillägg. Fram till den sista. För det är något som svider rejält.

Jag tycker att detta ser ut som ett av årets mest spännande lag men jag hoppades på något annat. Martin "STYKO" Styk är en otrolig spelare men han är inte från ett av de skandinaviska länderna. Vi har i laget en dansk spelare, en norsk spelare och framförallt två svenska spelare. Kunde vi inte haft en skandinavisk spelare?

Och till skillnad från många andra lag så tror jag att det på den här nivån skulle vi kunna ha en skandinavisk spelare. I laget har vi Sveriges kanske bästa AWP-spelare i Tim "nawwk" Jonasson samt en av Sveriges mest lovande talanger i Hugo "chawzyyy" Gunther. Förutom detta har vi två stycken rutinerade rollspelare.

Kunde Apeks valt någon annan än STYKO?<br />  Bilkdälla: Joao Ferreira/Dreamhack
Kunde Apeks valt någon annan än STYKO?
Bilkdälla: Joao Ferreira/Dreamhack

Så vad fyller STYKO för funktion? Är det något mellan stjärnspelare och en rutinerad rollspelare? Och varför ta en internationell spelare och tvinga resterande laget prata engelska? Jag tycker som sagt att STYKO är en otrolig spelare som kanske till och med många inte har uppskattat tillräckligt mycket på senare år. Men Apeks missar här en otrolig möjlighet, speciellt eftersom de är en nordisk organisation.

Jag kommer inte vara sist med att säga att jag har väldigt svårt att förstå danska. Men en dansk, en norsk och två svenskar. De kommer förstå varandra och kommer nog ha lättare att prata och förstå varandra snabbt i CS gentemot vad de nu kommer kunna göra på engelska.

Jag har inte en solklar spelare som skulle passa bättre än STYKO. Jag satt och var så taggad på sista spelaren och nu blev jag mer besviken. Detta kommer utan tvekan bli ett roligt lag att följa men jag hoppades innerligt på mer.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..