×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Astralis säkrar första gruppspelsmatchen i EPL — gav EG en dansk skalle

2
Danskarna i Astralis visade vart skåpet ska stå med en 2-0-vinst mot Evil Geniuses i ESL Pro League.
Danska stjärnorna i Astralis säkrar sin första gruppspelsmatch i ESL Pro League efter en stark 2-0-vinst mot Evil Geniuses.


Matchen inleddes på EG:s kartval Vertigo där amerikanerna illa kvickt fick smaka på ett sammanspelt danskt motstånd. Astralis inledde med en 11-4-ledning på CT-sidan och seglade i andra halvlek skickligt fram till 16-9-vinsten.

Kartans klart starkaste dansk var lagkapten Lukas "gla1ve" Rossander som säkrade 26 frallor samt en fin HLTV-rating på 1.50.

Slaget fortsatte in på danskarnas kartval Overpass och såg till en början ut att vara en mer jämn kamp efter Astralis knappa 9-6-övertag på sin T-sida. Trots detta var danskarna alltför varma i kläderna och säkrade kartvinsten med 16-8 och därmed matchen.

Astralis möter redan imorgon sina landskamrater i Heroic med schemalagd start klockan 16:00 medans Evil Geniuses står att möta Natus Vincere klockan 19:30.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..