×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

tarik efter nitr0s tunga comeback: "CS är bara svårare"

1
Content-kungen Tarik "tarik" Celik hade övervägt att byta tillbaka till Valorant om han vore Nick "nitr0" Cannella.
Team Liquids nya femma fick inte någon höjdarstart på säsongen i Blast Premiers gruppspel. Laget slutade på en delad sistaplats tillsammans med sina amerikanska rivaler Evil Geniuses och Complexity Gaming.

Den före detta EG-spelaren Tarik "tarik" Celik såg på sin stream när Liquid skickades ut ur turneringen av Natus Vincere och var inte imponerad av Liquids nyförvärv Nick "nitr0" Cannella.

— nitr0 farmade de här jävlarna i Valorant. Nu kommer han tillbaka till CS och har det svårt, det är sjukt. Vid det här laget hade jag övervägt att gå tillbaka till Valorant om jag var honom. Jävlarna i Valorant sköt inte tillbaka.

Enligt veteranen kan en anledning till nitr0s svårigheter på servern vara att CS:GO helt enkelt är ett svårare spel än Valorant.

— Det är definitivt svårt att anpassa sig. CS är bara svårare, det är svårare... säger tarik.



Vilket spel som egentligen är svårast har debatterats flitigt av såväl CS:GO- som Valorant-spelare. Inför den här säsongen har flera CS:GO-spelare, bland annat svensken William "draken" Sundin, återvänt till CS efter att ha prövat på Valorant och det kan därför vara särskilt intressant att se hur dessa spelare anpassar sig.

Artikelbild: Pressbild/ESL och Epicenter
Videokälla: Starladder/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..