×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svedjehed i storform när Gamingbutiken tog åttonde raka Elitserien-vinsten

2
Stortalangen Leo "Svedjehed" Svedjehed imponerade när Gamingbutiken vann mot Prima Esport i Elitserien.
Gamingbutiken har dominerat fullständigt i vårens Elitserien-säsong. Och laget ser inte ut att dra ned på tempot. Igår tog laget sin åttonde raka Elitserien-vinst efter att ha besegrat Prima Esport med 16-7 på Mirage.

I tidigare matcher har legendarerna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist varit tongivande men i gårdagens match var det stortalangen Leo "Svedjehed" Svedjehed som var bäste man på servern. 18-åringen radade upp hela 29 kills i matchen och hade med sina 12 deaths en K/D-rating på 2.42.

De forna Fnatic-legendarernas femma befäster genom segern sin position som tabelletta och har nu skrapat ihop maximala 24 poäng på åtta spelade matcher.

Gamingbutiken
SHiNEE, JW, flusha, spooke, Svedjehed

Prima Esport
Heedish, naesman, Ralle, wajken, deppan

Utöver Gamingbutikens vinst mot Prima spelades fem andra matcher i gårdagens Elitserien-omgång. Topplaget X-Gamer vann först en match mot Brottarlinne men förlorade sedan mot Young Ninjas. Brottarlinne vann senare på kvällen mot LakeShow medan topplagen och Marskalk tog segrar mot Desenchantee och Goodfellas.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..