×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vann toppmötet mot Lemondogs — klättrar i tabellen

1
Hannes "hns" Johansson sköt Lilmix till lagets tredje raka seger i Elitserien.
Efter en trög inledning av säsongen har Lilmix hittat formen i Elitserien. Laget tog sin tredje raka seger igår när man besegrade Lemondogs med 16-11 på Nuke.

Lilmix kopplade greppet om matchen direkt genom en stark CT-halva på kartan och gick till halvtidsvila med en 10-5-ledning. Lemondogs vann pistolrundan i den andra halvleken men lyckades inte vända matchen till sin favör.

Lilmix
franssonmagi, quix, hns, bobeksde, hype

Lemondogs
adamb, susp, L00m1, xelos, khobra

Hannes "hns" Johansson, som stått för flera fina insatser under säsongen, levererade 25 kills under matchen och var med det bäste spelare på servern. Den före detta Aura-spelaren Johan "Hype" Engblom hade också en bra dag och noterades för 23 kills i matchen.

För Lilmix innebär vinsten att laget fortsätter att klättra i tabellen. Med fem spelade matcher har Lilmix skrapat ihop tio poäng och parkerar just nu på en sjundeplats. Värt att notera är dock att samtliga lag ovanför Lilmix hunnit spela fler matcher än laget.

Förutom toppmötet mellan Lilmix och Lemondogs spelades fyra andra matcher i Elitserien igår. Young Ninjas, 9INE Academy, Marskalk och Prima Esport tog hem vinster mot Desenchantee, Goodfellas, Champang och LakeShow i de matcherna.

Artikelbild: Pressbild/Lilmix
Videokälla: Fragleague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..