×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

G2 missar slutspelet efter förlusten mot Entropiq i ESL Pro League

1
Entropiq slog tillbaka mot G2 Esports i rysarmatchen i ESL Pro League.
Entropiq trotsade oddsen och besegrade G2 Esports med 2-1 efter rysarmötet i ESL Pro League.

Under matchens gång gästades även kommentatorerna av LookingForOrg-stjärnan James "SaVage" Savage som trots sin ringa ålder hade en fantastisk talang för ett jobb som kommentator i CS:GO.


Matchen började på Entropiqs kartval Vertigo och satte direkt prov på G2 med en grymt jämn 8-7-halva på T-sidan. Med en minst lika jämn andra halvlek för 15-15-kvittering togs kartan in på övertidsperioder.

Under första övertidsperioden fortsatte dödläget och tvingade efter 18-18-ställningen kartan vidare in till en andra övertidsperiod där G2 med stjärntillskottet Ilya "m0NESY" Osipov i täten kunde ta hem kartan med 22-20.

Matchen fortsatte in på Dust2 och visade än en gång ett starkt och kvickt Entropiq som efter första halvlek låg under med en knappa rond i 7-8-ställningen. I andra halvlek lyckades inget av lagen ta någon särskilt dominant position och kvitterade sedan 15-15 för att ta kartan till övertid.

I övertidsperioden lyckades Entropiq med skarpt aim och kvicka reflexer ta hem kartan med 19-17 för att ta matchen till en tredje avgörande karta.

Matchen avgjordes på Nuke med en för första gången större dominans från G2 som i första halvlek lyckades säkra en 9-6-ledning på sin CT-sida. I andra halvlek kunde dock Entropiq vända spelet och avsluta kartan med en 16-13-vinst och därmed matchen.

Förlusten för G2 innebär att de missat sin chans till slutspelsplats tillsammans med MOUZ och LFO som är eliminerade.
Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..