×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Förlust för NIP i sista gruppspelsmatchen — toppar ändå gruppen

1
G2 Esports var hungrigare än svenskarna idag.
Redan inför kvällens avslutande gruppspelsmatch i ESL Pro League hade Ninjas in Pyjamas genom sina fyra tidigare segrar säkrat förstaplatsen i grupp A. Mötet med G2 Esports var därför mer av en formalitet än blodigt allvar.


Och tur var väl det. Ninjorna åkte på storstryk (4-16) på sitt eget kartval Vertigo och räckte sedan inte heller till på G2:s karta Inferno. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora var bäste svensk på servern men ingen av NIP-spelarna imponerade nämnvärt ikväll.

I de övriga gruppspelsmatcherna vann Entropiq mot Fnatic med 2-0 och MOUZ vann mot LookingForOrg med samma siffror.

Kvällens resultat innebär att NIP toppar gruppen, Entropiq kniper andraplatsen och Fnatic tar tredjeplatsen. Topp tre-lagen säkrar en slutspelsplats och NIP får i egenskap av gruppvinnare seedning direkt till turneringens kvartsfinaler. Mouz, G2 och LFO tar sig inte vidare till slutspelet.

På onsdag klockan 12:30 kickar grupp B igång med matchen mellan Team Vitality och Sprout.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..