×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic försvarar andraplatsen — vinst mot MOUZ i ESL Pro League

1
Fnatic fortsätter imponera i ESL Pro League och tar hem ännu en vinst i gruppen. Vinsten mot MOUZ i princip garanterar slutspel för Fnatic.
Precis som under gårdagen så förlorade Fnatic den första kartan men det svenska laget tog sig sedan i kragen och lyckades ta hem de två sista kartorna på ett övertygande sätt mot det tyska laget MOUZ.


MOUZ startade starkt genom att ta hem Nuke med 16-9 och frågan var om Fnatic bara hade haft en turdag igår. Under andra kartan kom Fnatic dock igång och efter en stark t-sida stängde de kartan med 16-10. På Mirage så fortsatte det svenska laget imponera och avslutade matchen med ett stabilt 16-8-resultat.

Ännu en gång så imponerade den bulgariske spelaren Valentin "poizon" Vasilev som landade på högst ADR i laget men även engelsmannen William "mezii" Merriman spelade otroligt bra med mest kills i laget. Aurimas "Bymas" Pipiras kämpade tappert för MOUZ och trots att det inte räckte hela vägen så avslutade han med både mest kills och högst HLTV-rating i matchen.

Vinsten innebär att Fnatic, om inget oväntat går fel, kommer ta sig vidare till slutspel tillsammans med Ninjas in Pyjamas samt ett tredje ännu oklart lag. Om Entropiq tar hem matchen mot G2 Esports senare ikväll så går de troligtvis vidare medan om G2 vinner så kommer det avgöras av de sista matcherna imorgon.
Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Repbuleague/Twitch



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..