×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

CS-proffsets pappa hyllas efter fina intervjun: "Har väldigt roligt här"

2
När LookingForOrgs coach fick förhinder gjorde spelarens pappa succé som inhoppare.
När det australienska laget LookingForOrg skulle spela gårdagens ESL Pro League-match mot Fnatic gjorde man det utan sin ordinarie coach. Istället var det den 17-årige LFO-spelaren James "SaVage" Savages pappa Ben som tillfälligt hoppade in bakom laget. Och pappan gjorde minst sagt succé.

Efter att LFO vunnit den första kartan mot Fnatic intervjuades Ben i ESL:s sändning och berättade då om hur lagets spelare njuter av att få chansen att spela i ligan och hur han stöttar sin son.

— De har väldigt roligt här. De började lite trögt men de börjar komma in i det nu. Igår lät vi G2 vinna för att ge de andra lagen en falsk känsla av trygghet, det var en del av vår plan, bertättade han.

— Just nu har jag 100 % vinstratio som coach så det är ganska bra.

Efter intervjun hyllades Ben unisont av ESL:s sändingsteam och mängder av fans. På Twitter skapades hashtagen #BenTheLegend som spreds som en löpeld. Bland annat twittrade det officiella CS:GO-kontot uppskattande om pappan.

"Tack för att du är en stöttande pappa och en fantastisk coach", skriver kontot.


Matchen slutade till slut med förlust med 1-2 i kartor för LFO som nu ligger illa till i tabellen. Med det sagt har det australienska laget om inte annat vunnit många CS-fans hjärtan.

Se intervjun med Ben The Legend i spelaren ovan.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..