×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Ryska stjärnlaget kritiserar ESL-beslutet: "Detta är cancel-kultur"

1
Det ryska stjärnlaget säger att de utsätts för solklar cancel-kultur av arrangörer och att de inte har kopplingar till ryska staten.
Efter ESL:s ställningstagande och beslut kring ryska lag och organisationer har nu stjärnlaget Virtus.pro kommenterat och kritiserat arrangörernas beslut.

I ett pressmeddelande på Twitter skriver organisationen att de inte har någon koppling till den ryska staten och att det som händer organisationen är ett solklart exempel på cancel-kulturen.

Trots beslutet från ESL skriver Virtus Pro att de inte kommer stoppa sina spelare från att delta i turneringarna under neutralt namn och flagga utan kommer stötta sina spelare i beslutet

Organisationen hävdar att de inte har någon koppling till den ryska staten men att de ger intrycket att de har det. Detta har utmanats av bland andra dust2.us som avslöjat att Virtus Pro ägs av ESFORCE som i sin tur ägs av ett större bolag som ska ha varit ett mål för sanktioner från USA och EU de senaste månaderna.

Storlaget Natus Vincere meddelade kort efter Blast-beslutet att de avbryter allt samarbete med ESFORCE och refererade till företaget som omänskliga i dess uttalanden kring Ryssland-Ukraina-konflikten.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..