×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Turkiet

Turkiska stjärnan spelade Major-kval med bruten arm — gjorde succé

1
19-åringen var den åttonde bästa spelaren i kvalet.
Det fjärde öppna europeiska kvalet till PGL Majorn i Antwerpen spelades klart igår, där de sista fyra europeiska lagen kvalade in till Majorns RMR. På tredjeplatsen hamnade det turkiska laget Eternal Fire.

Hur femman tog sig dit var dock inte helt smärtfritt. Deras entry fragger Yasin "xfl0ud" Koç spelade med en bruten arm. För ungefär en månad sen gick han ut på Twitter och sa att han brutit sin överarm, och att behandlingen skulle vara i två till sex veckor. Den 21:a februari gick han återigen ut på Twitter och sa att han haft en akut operation då frakturen hade påverkat nerverna bredvid.

Två veckor senare, i förrgår, var han tillbaka på servern, och han lät inte situationen påverka honom in-game. Han var åttonde bäst i turneringen överlag, med en HLTV rating på 1.29 sett över fem kartor. Med 19-åringen tillbaka lyckades femman kvala vidare, något de misslyckades med under de andra och tredje kvalen.

Eternal Fire har därmed säkrat en plats i European RMR A, lagets första offline-event. Den 14:e april kommer de möta 15 andra lag för att försöka ta en av åtta platser som går vidare därifrån.

Artikelbild: Twitter/Eternal Fire

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..