×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Maikeleles nya satsning gör succé: "Stödet har varit helt galet"

2
Den svenska CS:GO-profilens Twitch-karriär går spikrakt uppåt.
I början av året beslutade den före detta Ninjas in Pyjamas- och Faze Clan-spelaren Mikail "Maikelele" Bill att göra en heltidssatsning på streaming. Det ser ut att ha varit ett mycket lyckat beslut.

Den populära AWP-profilen har hittills streamat i över 200 timmar på plattformen och hans kanal växer i stadig takt. I början av januari hade 30-åringen i snitt omkring 150 tittare, bara ett par månader senare är den siffran flerdubblad.

På Twitter tackar Maikelele för det stöd han fått från sina fans och meddelar att han är väldigt nöjd med beslutet att streama.

"Det senaste stödet på min stream har varit helt galet. Jag är extremt glad över mitt val att streama på heltid. Jag uppskattar verkligen att lära ut min syn på hur CS:GO bör spelas. Jag uppskattar verkligen er allihopa!", skriver Maikelele.


Under sin spelarkarriär representerade Maikelele flera stora organisationer. Han vann bland annat Starladder i-League Starseries år 2016 med NIP och Weplay Forge of Masters år 2019 med Godsent.

Artikelbild: João Ferreira/Dreamhack
Videokälla: ICE Challenge/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..