×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Semifinalplats i slutspelsfasen säkrad för Heroic — krossade Virtus Pro i gruppfinalen

1
Heroics aggressiva spelstil blev Virtus Pros kryptonit i gruppfinalen av IEM Katowice.
Heroic framkallade vikingastyrka i gruppfinalen mot Virtus.pro och säkrade matchen med ett dominant 2-0-resultat i IEM Katowice.


Heroic inledde fantastiskt bra på sitt kartval Mirage och dominerade Virtus Pro trots att ha förlorat pistolrundan med 10-5 i första halvan. Efter sidbytet spelade danskarna helt bort VP för de raka rundorna till sin dominanta 16-5-vinst.

Dansken som fortsätter imponera i turneringen är Rasmus "sjuush" Beck som än en gång stod för kartans flest frallor med en KD-rating på 21-14 samt en ADR på 105.9.

Med sin aggressiva och koordinerade spelstil lyckades Heroic upprätthålla dominansen mot VP på matchens andra karta Vertigo. Med en 11-4-ledning efter sin CT-halva kunde Heroic sen sakta men säkert kamma hem kartan med en 16-10-vinst.

Vinsten för Heroic innebär att de direkt placeras på en semifinalplats i slutspelsfasen medans Virtus Pro placerar sig på kvartsfinalplats i slutspelsfasen.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..