×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Gruppfinalplats säkrad av ett glödhett Heroic — satte prov på Team Vitality

1
Casper "cadiaN" Møller med Heroic säkrar sin gruppfinalplats efter den explosiva 2-0-vinsten mot Team Vitality.
Heroic visade vart skåpet ska stå med 2-0-vinsten mot Team Vitality i IEM Katowice för säkrandet av sin gruppfinalplats.


Matchen började på danskarnas kartval Mirage med en mycket jämn halva med en knapp ledning för Vitality innan 8-7-sidbytet. Det var på Heroics CT-sida som danskarna var glödheta och totalt dominerade med Rasmus "sjuush" Beck på framkant för 16-12-vinsten.

Kampen fortsatte in på Inferno och blev ett stekhett möte i den jämna kampen mellan lagen. Heroic tog en 8-7-ledning på sin första CT-halva för att i andra halvan få kämpa för att hålla igång med Vitalitys närmande matchpoäng. Danskarna lyckades tvinga fram en övertid.

Övertidsperioden var minst lika jämn och nagelbitande som de två första halvlekarna och kantades konstant mellan Vitality och Heroic. I andra övertidsperioden lyckades Martin "stavn" Lund, Casper "cadiaN" Møller och company säkra kartan med 22-18.

Vinsten för Heroic innebär en säkrad gruppfinalplats på söndag klockan 16:00 mot vinnarna av Virtus.pro vs. Ninjas in Pyjamas. Förlusten för Vitality innebär en ytterligare chans i gruppspelsmatch på lördag.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..