×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk seger i nordiska Elisa Invitational-derbyt — Savage toppar gruppen

1
William "draken" Sundin ledde sitt lag till gruppseger i Elisa Invitational-kvalen.
Den svenska femman i Savage slutar på en delad förstaplats i gruppspelet av Elisa Invitational Winter-kvalet. Det står klart efter att laget igår vunnit det nordiska derbyt mot ECSTATIC med 2-0 i kartor.

Savage har fått tre raka vinster i gruppspelet, vilket gör att laget är klara för kvalets sista slutspelsfas. Förutom Ecstatic har svenskarna också besegrat AGO Esports samt fått en walkover-vinst mot BLINK.

I slutspelsfasen hänger allting på en avgörande match. Vid vinst i den är laget klara för huvudturneringen som spelas nästa månad och vid förlust snubblar laget på mållinjen och missar turneringen. Det är i skrivande stund oklart när slutspelsmatcherna kommer att spelas.


I gårdagens match var det lagets comebackande nyförvärv William "draken" Sundin som stod för den bästa insatsen. Över de två kartorna samlade han ihop 39 kills samtidigt som han bara dog 21 gånger.

Savage ställer upp med följande fem spelare:

William "draken" Sundin
Niclas "PlesseN" Plessen
Denis "grux-" Gutaj
Adam "dezon" Wahlqvist
Simon "twist" Eliasson

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..