×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken i succéartad comeback — briljerade när Savage krossade danska motståndet

1
Den svenska AWP-spelaren gjorde tävlingscomeback för Savage.
Efter att William "draken" Sundin i november lämnade sitt Valorant-lag Guild Esports har 26-åringen hintat om en CS:GO-comeback. Idag var draken tillbaka på servern när det svenska laget Savage besegrade danska MASONIC med 2-0 i kartor i kvalet till Pinnacle Winter Series.

För draken blev comebacken en riktig succé. 26-åringen briljerade och svenskarna körde över Masonic totalt. De två kartorna slutade 16-6 och 16-2 till Savage och draken låg i toppen av scoreboarden på bägge kartorna.

Savages femma består av de svenska spelare som tidigare var kontrakterade av Nigma Galaxy. I dagens match var draken ersättare för Hugo "chawzyyy" Gunther som inför året lämnat Savage för Apeks. I skrivande stund är det oklart om draken är tänkt som en permanent ersättare eller om det rör sig om ett tillfälligt inhopp.

Savages laguppställning idag var:

Niclas "PlesseN" Plessen
William "draken" Sundin
Adam "dezon" Wahlqvist
Denis "grux-" Gutaj
Simon "twist" Eliasson

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: BMETV/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..